top of page
  • agama46

Vážení influenceři a milovníci dobré knihy. Dovolte mi v kostce představit náš projekt.


 

Portál Vydej knihu - CMYK, je knižní vydavatelství a v současné době rozšiřuje své služby. Rozhodli jsme se podat pomocnou ruku začínajícím autorům. Buďme k sobě upřímní, když dva dělají totéž, není to totéž, a tak i každá kniha je – co kus to originál. Na základě zkušeností jsme zjistili, že začínajícím autorům chybí zpětná vazba a mnohdy i kvalitní reklama. Na tomto základě vznikla myšlenka propojit autory s odborníky na slovo vzatými.


Kdo jiný je odborník na literaturu nežli vy...

 

Zřejmě si kladete otázku: "Proč zrovna já?"

Jelikož kdo jiný než milovníci knih dokáží rozeznat brak od kvalitní literatury. Čtenáři přeci určují další osud knihy. Přiznejme si fakt, že velké spousty třeba i kvalitních knih si většina z vás ani nevšimne, a to jen proto, že o nich prostě jen nevíte. Jiné si přečtete, aniž by nás vzbudily nějaké emoce. Avšak jsou i takové, ze kterých se přes noc stanou bestsellery. Nu a kdo z obyčejného rukopisu udělá bestseller – jak jsem již řekla - Vy čtenáři. A zde se nabízí prostor pro spolupráci v samotném zrodu knihy.


 


V čem by naše spolupráce spočívala?

Na základě vámi označených žánrů, vám pošleme ukázku z knihy. Zaujme-li vás, budete propojen s autorem, který vám zašle svůj rukopis a tím začínáte spolupracovat na konkrétní knize. Úkol je snadný po dobu předprodeje budete knihu propagovat formou příspěvků na vašem instagramovém nebo facebookovém profilu. Co je na tomto projektu jedičného, je fakt, že ukázku rozešleme všem členům této čtecí komunity a může se stát, že si rukopis nikdo nezvolí či naopak zaujme natolik, že budete u zrodu bestselleru.


 


A co bych z toho měl já? Ano to je správná otázka, jelikož váš čas i ochotu musíme odměnit. Za spolupráci obdržíte:

  • Od autora obdržíte první výtisk s osobním věnováním a záložkou plus překvapení navíc.

  • S autorem si předem domluvíte odměnu za prodané knihy v předprodeji ze strany Vašich příznivců a známých.

  • Jestliže se prodá kniha či knihy na vaše doporučení z našeho e-shopu, budete si moci vybrat z naší aktuální nabídky knihu či knihy dle vlastního výběru.

  • V neposlední řadě věřím, že každý autor si vás bude hýčkat a osobně ještě motivovat.


 


Vydáme knihu - darujeme přítele


Chceme být jiní, a tak z každého úspěšného předprodeje věnuje autor určitou část výtisků na dobročinné účely. Dětské knihy dětem a beletrii do různých stacionářů a domovů důchodců. Chcete být součástí tohoto jedinečného projektu?



 

Jestliže se nám podařilo vzbudit Váš zájem, jsme velmi potěšeni. Neváhejte nás kontaktovat a domluvíme podrobnosti. Také přivítáme i kontakty na knižní influencery, které jsou ve vašem okolí. Čím více vás bude, tím lépe.


Dovolte mi nakonec poděkovat za čas, který jste nám věnovali. Těšíme se na případnou spolupráci. S přáním hezkého dne Za tým Vydej knihu Pavla Pavlíčková Kovaříková

721247620

103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page